Podat inzerát bez registrace

Moje inzeráty

primabazar.cz >>> Služby >>> Ubytování >>> Ubytování České Budějovice LEVNÝ PENZION Sbazar České Budějovice| Bazoš.cz

Ubytování České Budějovice LEVNÝ PENZION

České Budějovice |Pošta: České Budějovice 3

`

890 Kč [České Budějovice] České Budějovice 3

Ubytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZIONUbytování České Budějovice LEVNÝ PENZION
Otočit obrázek
Ubytování České Budějovice, levný penzion nedaleko centra města, výstaviště a vysokoškolské koleje VŠTE. Všechny pokoje jsou kvalitně vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou televizí, rádiem, minibarem, chladničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí a připojením k Wi-Fi internetu.

Penzion České Budějovice se může pochlubit příjemnou rodinnou atmosférou, prostornými komfortně vybavenými apartmány a pěknými prostornými pokoji. Recepce ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).


Krátkodobé i levné dlouhodobé ubytování České Budějovice nabízí pobyt v prostorném dvoupokojovém apartmánu pro 1-4 osoby a v komfortních perfektně čistých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích.


Velký zájem o nejlevnější ubytování ve městě České Budějovice a okolí je v době letních dovolených, proto zájemcům o pobyt v letních měsících doporučujeme, zajistit si rezervaci pobytu s větším časovým předstihem.

Levné dlouhodobé ubytování se nachází v klidné a tiché části města České Budějovice, poblíž obchodní zóny, firmy Robert Bosch a pivovaru Budvar.

Levné ubytování České Budějovice na jednu či více nocí je ideální pro rodiny s dětmi, nebo jako dlouhodobé ubytování pro pracovní skupiny, služební cesty i dovolenou na Jihu Čech.

Levný penzion České Budějovice vám připraví chutné snídaně a umožní parkování včetně dodávkových automobilů, stanice MHD se nachází těsné blízkosti ubytování.

Během ubytování si můžete prohlédnout historické centrum města České Budějovice a budete moci o dovolené vyrážet do okolí, kde v celé oblasti Jižních Čech najdete mnoho historických, kulturních i stavebních památek a navštívíte zajímavá místa, která rozhodně stojí za to, vidět je na vlastní oči.

Ubytování v soukromí České Budějovice je vzdáleno pouhých 6 km od města Hluboká nad Vltavou, kde si můžete prohlédnout Státní zámek, nebo zámek Ohrada a rodiny s dětmi přilehlou zoologickou zahradu.

Dalším pohádkovým objektem v okolí města České Budějovice (25 km) je Státní zámek Český Krumlov, který rovněž stojí za Vaši návštěvu.

Penziony České Budějovice nabízí profesionální ubytovací služby za nejlepší cenu.

  

`
uživatelVladislava Srbová (další nabídky)
lokalita České Budějovice, PSČ: 37010

telefon721589838

datum21. 09. 2024
cena890 Kč zobrazeno 31 X
webové stránky WWW (?) facebook FB skupina (?)
smazat Smazat editovat Editovat
nahlásit Nahlásit ! odeslat dále Poslat příteli
topovat Topovat inzerát zdílet na síti facebook

Informace od: Vladislava Srbová

Popis vložil uživatel: Vladislava Srbová :o)      Videonávod, registrace


 

Poslat dotaz:

Nejste robot? Zaškrtněte jednu správnou odpověď


portál seznam •  portál centrum •  vyhledávač stránek •  československá filmová databáze •  Největší videoportál •  hostingové služby • 

 

Inzerce bazoš •  Inzerce sbazar •  realitní inzerce •  bezrealitky •  mimibazar •  bazar • 

2011-2024 © Provozuje: primabazar.cz